Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punainen katkarapukeitto

1 punasipuli
3 valkosipulin kynttä
2 rkl oliiviöljyä
3 tomaattia kannat poistettuina ja paloiteltuina
1 prk tomaattimurskaa
1/2 prk tomaattipurkin huuhteluvettä
1 prk kookosmaitoa
1 kalaliemikuutio
1 rkl ruskeaa ruokosokeria
3 rkl Maizena vaaleaa suurustetta
maissinjyviä pakastimen kätköistä
3 dl katkarapuja
cayennepippuria
suolaa

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuullota silppu kattilassa oliiviöljyssä.

Lisää tomaatit ja tomaattipurkin huuhteluvesi.

Sekoita joukkoon kalaliemikuutio sekä ruokosokeri.

Kiehauta ja keitä hiljaisella lämmöllä n. 15 min. Soseuta keitto sauvasekoittimella ja lisää kookosmaito.

Kiehauta.

Suurusta keitto suurusteella ja lisää maissi.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää lopuksi katkaravut ja anna lämmetä.

Mausta cayennella ja tarvittaessa suolalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1640 grammaa

Anu09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Tomaatti 350g80kcal2g12.1g1.1g4.9g
Tomaattimurska 400g118kcal2.2g21.2g0.8g7.6g
Kookosmaito 400g833kcal8.1g11.2g85.3g2g
Kalaliemikuutio 10g31kcal1g3.4g1.4g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Ruokosokeri10g41kcal0g10g0g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g10g37kcal0.1g8.4g0.3g0g
Katkarapu 150g103kcal21.7g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3280g2713kcal72.8g142.2g201.6g32.6g
Valittu annoskoko1640g1357kcal36.4g71.1g100.8g16.3g
Annoskoko puolitettuna820g678kcal18.2g35.6g50.4g8.2g
Arvot/100g100g83kcal2.2g4.3g6.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175763