Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai400g1480kcal20g128g100g8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Mozzarella light150g240kcal30g0.8g13.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow50g90kcal0.3g2.9g8.5g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g83g17kcal0.5g3.2g0.2g5g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl30g161kcal1.5g0.9g16.8g1.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g50g145kcal16.5g0g8.5g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g50g80kcal4g2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1926g4486kcal147.4g287g309g32.8g
Valittu annoskoko963g2243kcal73.7g143.5g154.5g16.4g
Annoskoko puolitettuna482g1122kcal36.9g71.8g77.3g8.2g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175787