Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 30g90kcal0g22.2g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g250g150kcal2.5g11.3g10g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Parsa 1000g155kcal12.8g12g2g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g925kcal34.8g97g34.4g30.8g
Valittu annoskoko1302g462kcal17.4g48.5g17.2g15.4g
Annoskoko puolitettuna651g231kcal8.7g24.3g8.6g7.7g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175894