Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g250g708kcal11.5g78.5g37.8g13.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g150g263kcal37.5g0.8g13.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow100g180kcal0.6g5.7g17g0g
Pesto Rosso, Barilla50g165kcal2g6g14.8g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g50g145kcal16.5g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g3093kcal142g214g186g40g
Valittu annoskoko1015g1547kcal71g107g93g20g
Annoskoko puolitettuna508g773kcal35.5g53.5g46.5g10g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058