Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g499g100kcal6.5g15g1g0g
Naudan sisäfilee499g609kcal104.8g0g20g0g
Oregano, kuivattu 2.5g7.6kcal0.3g0.5g0.3g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.7g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 50g441kcal0g0g49.9g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g2373kcal224.6g43.8g142.6g2.6g
Valittu annoskoko1065g1187kcal112.3g21.9g71.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna533g593kcal56.2g11g35.7g0.7g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144