Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g599g120kcal7.8g18g1.2g0g
Naudan sisäfilee599g730kcal125.7g0g23.9g0g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 60g529kcal0g0g59.9g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g2848kcal269.2g52.6g170.8g3g
Valittu annoskoko1278g1424kcal134.6g26.3g85.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna639g712kcal67.3g13.2g42.7g0.8g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144