Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g698g140kcal9.1g21g1.4g0g
Naudan sisäfilee698g852kcal146.7g0g27.9g0g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 70g618kcal0g0g69.8g0g
Sokeri 7g28kcal0g7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2982g3322kcal314.4g61.6g199.2g3.4g
Valittu annoskoko1491g1661kcal157.2g30.8g99.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna746g831kcal78.6g15.4g49.8g0.9g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144