Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g798g160kcal10.4g23.9g1.6g0g
Naudan sisäfilee798g974kcal167.6g0g31.9g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 80g706kcal0g0g79.8g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3408g3797kcal359g70.2g227.6g4g
Valittu annoskoko1704g1898kcal179.5g35.1g113.8g2g
Annoskoko puolitettuna852g949kcal89.8g17.6g56.9g1g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144