Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g898g180kcal11.7g26.9g1.8g0g
Naudan sisäfilee898g1096kcal188.6g0g35.9g0g
Oregano, kuivattu 4.5g14kcal0.5g1g0.5g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g16kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 90g794kcal0g0g89.8g0g
Sokeri 9g36kcal0g9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3834g4271kcal404g79g256.2g4.4g
Valittu annoskoko1917g2136kcal202g39.5g128.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna959g1068kcal101g19.8g64.1g1.1g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144