Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g100g20kcal1.3g3g0.2g0g
Naudan sisäfilee100g122kcal21g0g4g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana426g474kcal45g8.8g28.6g0.4g
Valittu annoskoko213g237kcal22.5g4.4g14.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna107g119kcal11.3g2.2g7.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal10.6g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144