Nautaa pitsanpaistajan tyylin

Leikkaa liha ohuiksi siivuiksi.

Hauduta valkosipulia ja oreganoa oliiviöljyssä miedolla lämmöllä pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, sokeri ja anna hautua kymmenisen minuuttia.

Lisää lihaviipaleet ja anna hautua muutama minuutti.

Tarkista suola ja pippuroi.

Tämän ruoan voi valmistaa myös ulkofileestä tai paistista, kunhan leikkaa lihan ohueksi!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g299g60kcal3.9g9g0.6g0g
Naudan sisäfilee299g365kcal62.9g0g12g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.2g5.4kcal0.4g0.9g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g29.9g0g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1278g1424kcal134.8g26.4g85.4g1.4g
Valittu annoskoko639g712kcal67.4g13.2g42.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna320g356kcal33.7g6.6g21.4g0.4g
Arvot/100g100g111kcal10.5g2.1g6.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176144