Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit667g113kcal10.7g14.7g1.3g12.7g
Aurajuusto (Valio), annos 17g80g272kcal16g0g23.2g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2180g881kcal53.6g29.6g61g25.4g
Valittu annoskoko1090g440kcal26.8g14.8g30.5g12.7g
Annoskoko puolitettuna545g220kcal13.4g7.4g15.3g6.4g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190