Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit6116g1040kcal97.9g134.6g12.2g116.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g734g2495kcal146.8g0g212.8g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.92g505kcal0.9g0.9g55g0g
Vesi, vesijohtovesi 3058g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8080kcal491.2g271g560g232.4g
Valittu annoskoko10000g4040kcal245.6g135.5g280g116.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2020kcal122.8g67.8g140g58.1g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190