Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit83g14kcal1.3g1.8g0.2g1.6g
Aurajuusto (Valio), annos 17g10g34kcal2g0g2.9g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1.2g6.9kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana272g110kcal6.6g3.6g7.6g3.2g
Valittu annoskoko136g55kcal3.3g1.8g3.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna68g28kcal1.7g0.9g1.9g0.8g
Arvot/100g100g41kcal2.4g1.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190