Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit833g142kcal13.3g18.3g1.7g15.8g
Aurajuusto (Valio), annos 17g100g340kcal20g0g29g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.13g69kcal0.1g0.1g7.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2725g1101kcal66.8g36.8g76.4g31.6g
Valittu annoskoko1363g550kcal33.4g18.4g38.2g15.8g
Annoskoko puolitettuna681g275kcal16.7g9.2g19.1g7.9g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190