Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit1167g198kcal18.7g25.7g2.3g22.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g140g476kcal28g0g40.6g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.18g96kcal0.2g0.2g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3815g1541kcal93.8g51.8g106.8g44.4g
Valittu annoskoko1908g771kcal46.9g25.9g53.4g22.2g
Annoskoko puolitettuna954g385kcal23.5g13g26.7g11.1g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190