Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit125g21kcal2g2.8g0.3g2.4g
Aurajuusto (Valio), annos 17g15g51kcal3g0g4.4g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g165kcal10g5.6g11.6g4.8g
Valittu annoskoko204g83kcal5g2.8g5.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna102g41kcal2.5g1.4g2.9g1.2g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190