Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit1500g255kcal24g33g3g28.5g
Aurajuusto (Valio), annos 17g180g612kcal36g0g52.2g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.23g124kcal0.2g0.2g13.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4905g1981kcal120.4g66.4g137.4g57g
Valittu annoskoko2453g991kcal60.2g33.2g68.7g28.5g
Annoskoko puolitettuna1226g495kcal30.1g16.6g34.4g14.3g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190