Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit167g28kcal2.7g3.7g0.3g3.2g
Aurajuusto (Valio), annos 17g20g68kcal4g0g5.8g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.2.5g14kcal0g0g1.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 83g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana545g220kcal13.4g7.4g15.2g6.4g
Valittu annoskoko273g110kcal6.7g3.7g7.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna136g55kcal3.4g1.9g3.8g1.6g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190