Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit1667g283kcal26.7g36.7g3.3g31.7g
Aurajuusto (Valio), annos 17g200g680kcal40g0g58g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.25g138kcal0.2g0.2g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 833g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5450g2202kcal133.8g73.8g152.6g63.4g
Valittu annoskoko2725g1101kcal66.9g36.9g76.3g31.7g
Annoskoko puolitettuna1363g550kcal33.5g18.5g38.2g15.9g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190