Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit2333g397kcal37.3g51.3g4.7g44.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g280g952kcal56g0g81.2g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.35g193kcal0.3g0.3g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7630g3082kcal187.2g103.2g213.8g88.6g
Valittu annoskoko3815g1541kcal93.6g51.6g106.9g44.3g
Annoskoko puolitettuna1908g771kcal46.8g25.8g53.5g22.2g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190