Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit250g43kcal4g5.5g0.5g4.8g
Aurajuusto (Valio), annos 17g30g102kcal6g0g8.7g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.3.7g21kcal0g0g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana817g330kcal20g11g22.8g9.6g
Valittu annoskoko409g165kcal10g5.5g11.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna204g83kcal5g2.8g5.7g2.4g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.3g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190