Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit2667g453kcal42.7g58.7g5.3g50.7g
Aurajuusto (Valio), annos 17g320g1088kcal64g0g92.8g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.40g220kcal0.4g0.4g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8720g3523kcal214.2g118.2g244.2g101.4g
Valittu annoskoko4360g1761kcal107.1g59.1g122.1g50.7g
Annoskoko puolitettuna2180g881kcal53.6g29.6g61.1g25.4g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190