Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit3000g510kcal48g66g6g57g
Aurajuusto (Valio), annos 17g360g1224kcal72g0g104.4g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.45g248kcal0.4g0.4g27g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9810g3963kcal240.8g132.8g274.8g114g
Valittu annoskoko4905g1982kcal120.4g66.4g137.4g57g
Annoskoko puolitettuna2453g991kcal60.2g33.2g68.7g28.5g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190