Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit3058g520kcal48.9g67.3g6.1g58.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g367g1248kcal73.4g0g106.4g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.46g252kcal0.5g0.5g27.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1529g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4040kcal245.6g135.6g280g116.2g
Valittu annoskoko5000g2020kcal122.8g67.8g140g58.1g
Annoskoko puolitettuna2500g1010kcal61.4g33.9g70g29.1g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190