Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit3333g567kcal53.3g73.3g6.7g63.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g400g1360kcal80g0g116g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.50g275kcal0.5g0.5g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 1667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10900g4403kcal267.6g147.6g305.4g126.6g
Valittu annoskoko5450g2202kcal133.8g73.8g152.7g63.3g
Annoskoko puolitettuna2725g1101kcal66.9g36.9g76.4g31.7g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190