Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit4000g680kcal64g88g8g76g
Aurajuusto (Valio), annos 17g480g1632kcal96g0g139.2g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.60g330kcal0.6g0.6g36g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13080g5284kcal321.2g177.2g366.4g152g
Valittu annoskoko6540g2642kcal160.6g88.6g183.2g76g
Annoskoko puolitettuna3270g1321kcal80.3g44.3g91.6g38g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190