Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit417g71kcal6.7g9.2g0.8g7.9g
Aurajuusto (Valio), annos 17g50g170kcal10g0g14.5g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.6.2g34kcal0.1g0.1g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1362g550kcal33.6g18.6g38g15.8g
Valittu annoskoko681g275kcal16.8g9.3g19g7.9g
Annoskoko puolitettuna341g138kcal8.4g4.7g9.5g4g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190