Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit4667g793kcal74.7g102.7g9.3g88.7g
Aurajuusto (Valio), annos 17g560g1904kcal112g0g162.4g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.70g385kcal0.7g0.7g42g0g
Vesi, vesijohtovesi 2333g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15260g6165kcal374.8g206.8g427.4g177.4g
Valittu annoskoko7630g3082kcal187.4g103.4g213.7g88.7g
Annoskoko puolitettuna3815g1541kcal93.7g51.7g106.9g44.4g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190