Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit5333g907kcal85.3g117.3g10.7g101.3g
Aurajuusto (Valio), annos 17g640g2176kcal128g0g185.6g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.80g440kcal0.8g0.8g48g0g
Vesi, vesijohtovesi 2667g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17440g7045kcal428.2g236.2g488.6g202.6g
Valittu annoskoko8720g3523kcal214.1g118.1g244.3g101.3g
Annoskoko puolitettuna4360g1761kcal107.1g59.1g122.2g50.7g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190