Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit583g99kcal9.3g12.8g1.2g11.1g
Aurajuusto (Valio), annos 17g70g238kcal14g0g20.3g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.8.7g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1907g771kcal46.8g25.8g53.4g22.2g
Valittu annoskoko954g385kcal23.4g12.9g26.7g11.1g
Annoskoko puolitettuna477g193kcal11.7g6.5g13.4g5.6g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190