Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit6000g1020kcal96g132g12g114g
Aurajuusto (Valio), annos 17g720g2448kcal144g0g208.8g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.90g495kcal0.9g0.9g54g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19620g7926kcal481.8g265.8g549.6g228g
Valittu annoskoko9810g3963kcal240.9g132.9g274.8g114g
Annoskoko puolitettuna4905g1982kcal120.5g66.5g137.4g57g
Arvot/100g100g40kcal2.5g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190