Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g200g22kcal1.6g3.2g0.2g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g56g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 200g455kcal28g3.4g36g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 700g1069kcal135.1g0g58.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4352g3980kcal342.2g143g223.6g8.4g
Valittu annoskoko2176g1990kcal171.1g71.5g111.8g4.2g
Annoskoko puolitettuna1088g995kcal85.6g35.8g55.9g2.1g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176258