Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen porokeitto

Paista poronkäristys ja ripottele jauhot päälle.

Lisää vettä osissa ja anna keiton sakeutua.

Lisää lihaliemikuutio ja keitä 10min.

lisää kasvissuikaleet ja keitä vielä 5-10min.

sulata joukkoon sulatejuusto ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Nandu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys240g312kcal48g0g14.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Pakaste vihanneksia500g200kcal15g27.5g5g15g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto200g560kcal38g0g44g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3962g2523kcal208g84.6g152.2g31.4g
Valittu annoskoko1981g1261kcal104g42.3g76.1g15.7g
Annoskoko puolitettuna991g631kcal52g21.2g38.1g7.9g
Arvot/100g100g64kcal5.2g2.1g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176298