Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 130g446kcal13.2g91g1.6g4.6g
Margariini 60%, keskiarvo 100g533kcal0.3g0.4g60g0g
Juusto, keskiarvo 200g700kcal50.1g0.5g55.4g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200g68kcal6.1g9.8g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Tonnikala öljyssä 150g285kcal40.7g0g13.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 160g165kcal5.5g28.8g1.7g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2210g4863kcal273g262g298.6g18.4g
Valittu annoskoko1105g2431kcal136.5g131g149.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna553g1216kcal68.3g65.5g74.7g4.6g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176453