Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka420g357kcal75.6g0g5.5g0g
Kevytmaito (Valio)350g161kcal11.2g16.8g5.3g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly53g189kcal6.8g36.2g1.6g5.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos53g378kcal0.3g0.3g42g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Parsakaali brokkoli 105g37kcal4.9g2g0.3g2.6g
Suola, annos 3g5.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)53g137kcal13.6g0.8g8.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2303g2579kcal226.2g125.8g127.6g21.2g
Valittu annoskoko1152g1290kcal113.1g62.9g63.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna576g645kcal56.6g31.5g31.9g5.3g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956