Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka3647g3100kcal656.5g0g47.4g0g
Kevytmaito (Valio)3040g1398kcal97.3g145.9g45.6g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly456g1637kcal59.3g314.6g13.7g45.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos456g3283kcal2.3g2.3g364.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g988g277kcal5.9g58.8g2g24.7g
Parsakaali brokkoli 912g320kcal42.1g17.8g2.7g22.8g
Suola, annos 3g46g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)456g1185kcal118.5g6.8g77.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22399kcal1963.8g1092.4g1107.2g186.2g
Valittu annoskoko10000g11200kcal981.9g546.2g553.6g93.1g
Annoskoko puolitettuna5000g5600kcal491g273.1g276.8g46.6g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956