Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka540g459kcal97.2g0g7g0g
Kevytmaito (Valio)450g207kcal14.4g21.6g6.8g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly68g242kcal8.8g46.6g2g6.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos68g486kcal0.3g0.3g54g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g146g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Parsakaali brokkoli 135g47kcal6.2g2.6g0.4g3.4g
Suola, annos 3g6.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)68g176kcal17.5g1g11.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2961g3316kcal290.6g161.6g164g27.6g
Valittu annoskoko1481g1658kcal145.3g80.8g82g13.8g
Annoskoko puolitettuna740g829kcal72.7g40.4g41g6.9g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956