Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka105g89kcal18.9g0g1.4g0g
Kevytmaito (Valio)88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly13g47kcal1.7g9.1g0.4g1.3g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 26g9kcal1.2g0.5g0.1g0.7g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)13g34kcal3.4g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana575g645kcal56.6g31.6g32g5.4g
Valittu annoskoko288g322kcal28.3g15.8g16g2.7g
Annoskoko puolitettuna144g161kcal14.2g7.9g8g1.4g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956