Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1080g918kcal194.4g0g14g0g
Kevytmaito (Valio)900g414kcal28.8g43.2g13.5g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly135g485kcal17.5g93.1g4g13.5g
Oivariini, juokseva, rasvaseos135g972kcal0.7g0.7g108g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Parsakaali brokkoli 270g95kcal12.5g5.3g0.8g6.7g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)135g351kcal35.1g2g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5922g6632kcal581.6g323.4g327.6g55g
Valittu annoskoko2961g3316kcal290.8g161.7g163.8g27.5g
Annoskoko puolitettuna1481g1658kcal145.4g80.9g81.9g13.8g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956