Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1440g1224kcal259.2g0g18.7g0g
Kevytmaito (Valio)1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly180g646kcal23.4g124.2g5.4g18g
Oivariini, juokseva, rasvaseos180g1296kcal0.9g0.9g144g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Parsakaali brokkoli 360g126kcal16.6g7g1.1g9g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)180g468kcal46.8g2.7g30.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7896g8843kcal775.2g431.2g437.2g73.6g
Valittu annoskoko3948g4422kcal387.6g215.6g218.6g36.8g
Annoskoko puolitettuna1974g2211kcal193.8g107.8g109.3g18.4g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956