Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1680g1428kcal302.4g0g21.8g0g
Kevytmaito (Valio)1400g644kcal44.8g67.2g21g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly210g754kcal27.3g144.9g6.3g21g
Oivariini, juokseva, rasvaseos210g1512kcal1g1g168g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Parsakaali brokkoli 420g147kcal19.4g8.2g1.3g10.5g
Suola, annos 3g21g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)210g546kcal54.6g3.1g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9212g10317kcal904.4g503g510g85.8g
Valittu annoskoko4606g5159kcal452.2g251.5g255g42.9g
Annoskoko puolitettuna2303g2579kcal226.1g125.8g127.5g21.5g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956