Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka180g153kcal32.4g0g2.3g0g
Kevytmaito (Valio)150g69kcal4.8g7.2g2.3g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly23g81kcal2.9g15.5g0.7g2.2g
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g162kcal0.1g0.1g18g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Parsakaali brokkoli 45g16kcal2.1g0.9g0.1g1.1g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)23g59kcal5.8g0.3g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana987g1106kcal96.8g53.8g54.6g9g
Valittu annoskoko494g553kcal48.4g26.9g27.3g4.5g
Annoskoko puolitettuna247g276kcal24.2g13.5g13.7g2.3g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956