Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka1920g1632kcal345.6g0g25g0g
Kevytmaito (Valio)1600g736kcal51.2g76.8g24g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly240g862kcal31.2g165.6g7.2g24g
Oivariini, juokseva, rasvaseos240g1728kcal1.2g1.2g192g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Parsakaali brokkoli 480g168kcal22.2g9.4g1.4g12g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)240g624kcal62.4g3.6g40.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10528g11791kcal1033.8g575g582.8g98g
Valittu annoskoko5264g5896kcal516.9g287.5g291.4g49g
Annoskoko puolitettuna2632g2948kcal258.5g143.8g145.7g24.5g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956