Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka210g179kcal37.8g0g2.7g0g
Kevytmaito (Valio)175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly26g94kcal3.4g18.1g0.8g2.6g
Oivariini, juokseva, rasvaseos26g189kcal0.1g0.1g21g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g57g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Parsakaali brokkoli 53g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)26g68kcal6.8g0.4g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1151g1289kcal112.8g62.8g63.8g10.6g
Valittu annoskoko576g645kcal56.4g31.4g31.9g5.3g
Annoskoko puolitettuna288g322kcal28.2g15.7g16g2.7g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956