Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka2160g1836kcal388.8g0g28.1g0g
Kevytmaito (Valio)1800g828kcal57.6g86.4g27g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly270g969kcal35.1g186.3g8.1g27g
Oivariini, juokseva, rasvaseos270g1944kcal1.3g1.3g216g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Parsakaali brokkoli 540g189kcal24.9g10.5g1.6g13.5g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)270g702kcal70.2g4g45.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11844g13265kcal1162.8g646.6g655.8g110.2g
Valittu annoskoko5922g6632kcal581.4g323.3g327.9g55.1g
Annoskoko puolitettuna2961g3316kcal290.7g161.7g164g27.6g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956