Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka2400g2040kcal432g0g31.2g0g
Kevytmaito (Valio)2000g920kcal64g96g30g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly300g1077kcal39g207g9g30g
Oivariini, juokseva, rasvaseos300g2160kcal1.5g1.5g240g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)300g780kcal78g4.5g51g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13160g14739kcal1292.2g718.8g728.6g122.6g
Valittu annoskoko6580g7369kcal646.1g359.4g364.3g61.3g
Annoskoko puolitettuna3290g3685kcal323.1g179.7g182.2g30.7g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956