Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka270g230kcal48.6g0g3.5g0g
Kevytmaito (Valio)225g104kcal7.2g10.8g3.4g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly34g121kcal4.4g23.3g1g3.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos34g243kcal0.2g0.2g27g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g73g21kcal0.4g4.4g0.1g1.8g
Parsakaali brokkoli 68g24kcal3.1g1.3g0.2g1.7g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)34g88kcal8.8g0.5g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1480g1658kcal145.4g81g81.8g13.8g
Valittu annoskoko740g829kcal72.7g40.5g40.9g6.9g
Annoskoko puolitettuna370g415kcal36.4g20.3g20.5g3.5g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956