Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka2880g2448kcal518.4g0g37.4g0g
Kevytmaito (Valio)2400g1104kcal76.8g115.2g36g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly360g1292kcal46.8g248.4g10.8g36g
Oivariini, juokseva, rasvaseos360g2592kcal1.8g1.8g288g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Parsakaali brokkoli 720g252kcal33.3g14g2.2g18g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)360g936kcal93.6g5.4g61.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g17686kcal1550.8g862.4g874.4g147g
Valittu annoskoko7896g8843kcal775.4g431.2g437.2g73.5g
Annoskoko puolitettuna3948g4422kcal387.7g215.6g218.6g36.8g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956