Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka30g26kcal5.4g0g0.4g0g
Kevytmaito (Valio)25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly3.7g14kcal0.5g2.6g0.1g0.4g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.7g27kcal0g0g3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 7.5g2.6kcal0.3g0.1g0g0.2g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)3.7g10kcal1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g184kcal16g9g9g1.6g
Valittu annoskoko82g92kcal8g4.5g4.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g46kcal4g2.3g2.3g0.4g
Arvot/100g100g112kcal9.7g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176956